• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Fel
  • Ett fel uppstod vid laddning av flödesdata

Bostadsrättsanalys

Den som köper en bostadsrättslägenhet får normalt två bitar information om föreningens ekonomi; (1) en försäkran från mäklaren att föreningens ekonomi är stabil och (2) föreningens senaste årsredovisning.

abraOftast stämmer det att föreningens ekonomi är stabil, för de flesta bostadsrättsföreningars ekonomi är det, men likväl finns det stora skillnader som sällan tydliggörs. En oberoende analys av föreningens ekonomi är därför en viktig information som bör påverka båda parters förväntan om slutligt pris och som därför en professionell mäklare alltid bör erbjuda.

Analycta tillhandahåller i form av ABRA© en oberoende och professionell analys av bostadsrättsföreningars ekonomiska stabilitet.

Maila en kopia eller länk till lägenhetsprospekt och senaste årsredovisning för berörd förening till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och en översiktlig analys med en stabilitetsrating mellan 0 och 13 kommer i retur inom någon dag. Analysen är tills vidare kostnadsfri för privatpersoner, men kostar 500 kr för mäklare.

 

 
" Strategi utan taktik är en långsam väg till seger. Taktik utan strategi är bullret före nederlag. "

Sun Tzu (544 - 496 fKr)

Ekonominyheter